Om företaget

Liljedal Geodesi AB är ett privatägt konsultföretag inom mätningsteknik. Företaget startades 1996 och arbetar med mätning främst inom bygg och anläggningsbranschen. Vi är 9 anställda och har kontor i Mora

Företaget utför mätningsuppdrag åt entreprenadföretag, kommuner, projektörer. Vi har erfarenhet av att mätningsledning större projekt tillhandahålla ett helhetskoncept med mätning. Exempel på uppdrag som vi utför är tex.  inmätning, utsättning, mängdberäkning, mängdreglering
Liljedal Geodesi AB kan genom sin specialinriktning på mätområdet svara upp mot ställda krav från myndigheter och andra uppdragsgivare.
Liljedal Geodesi AB arbetar med den senaste tekniken och utrustning, bl. a. fjärrstyrda totalstationer och GPS-RTK utrustning. Vi ser till att kontinuerligt utbilda oss i de nya tekniker och beräkningshjälpmedel som kommer ut på marknaden.

När det gäller kvalitetssäkring och miljö så pågår arbete med att sätta ett LEDNINGSSYSTEM som bygger på ISO-9000, ISO-14000.
Låt oss titta på ditt projekt och komma med några idéer om hur det på bästa och effektivaste sätt kan lösas när det gäller den mättekniska delen. Att planera mätningen på ett tidigt stadium kan spara många onödiga bekymmer och framförallt pengar.

Vänd dig med förtroende till LILJEDAL GEODESI AB så hjälper vi er med mätningsuppdrag. vi använder den modernaste mätningstekniken.

Kommentarer inaktiverade.